Учасниця Школи наукового лідерства курсантка 2-го курсу факультету №1 Харківського національного університету внутрішніх справ Кристина Коваль пройшла онлайн-курс з філософії Айн Ренд «Objectivist Thought Leader Program» від Центру Айн Ренд в Україні.

Лекції проводилися англійською мовою знавцями філософії з України, США та Німеччини: директором з регіонального розвитку Айн Ренд Центру в Україні, співзасновником та головою організації «Українські студенти за свободу» Даніїлом Лубкіним; проєктним менеджером Ayn Rand Centre Europe (Сербія), лектором ARC Europe Джорджі Манчевом.

Під час лекцій учасники познайомилися з короткою історією античної філософії, отримали систематизоване знання про метафізику, епістемологію, етику і політику Арістотеля, дослідили зв’язок філософії Арістотеля і філософії Айн Ренд. Також під час TED TALKS курсантка мала змогу ознайомитися з такими темами, як «Антиглобалізм як загроза прогресу і цивілізаціям», «Погляди Айн Ренд на природу та силу мистецтва», «Філософія чистого розуму, або як самореалізуватися в пострадянському суспільстві».

Після завершення інтенсиву учасники мали можливість познайомитися з філософом Леонардом Пейкофом та задати йому питання щодо життя та діяльності самої Айн Ренд.