Голова Школи наукового лідерства факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Віталій Найда взяв участь у семінарі на тему “Демократія в 21 столітті. Виклики демократії під час пандемії: громадська та політична участь молоді”

Голова Школи наукового лідерства факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Віталій Найда взяв участь у семінарі на тему “Демократія в 21 столітті. Виклики демократії під час пандемії: громадська та політична участь молоді”, який відбувся у рамках міжнародної програми «Розширення прав і можливостей молодих лідерів під час пандемії». Програма має на меті надихнути молодих активістів з Грузії, Молдови та України здійснювати колективні дії задля вирішення загальних проблем та побудови більш стійкого суспільства після пандемії COVID-19.

Спікером виступив Джордж Мелашвілі – громадський діяч, вчений Східної Азії, який є засновником і президентом Інституту Європа-Грузія, співробітником Мережі дизайнерів політики Фонду Маршалла Німеччини.

У рамках онлайн-заходу учасники активно обговорювали проблемні аспекти участі молоді у демократичних перетвореннях, корупційні, світоглядні проблеми та шляхи їх вирішення у країнах Східного Партнерства.