Голова Школи наукового лідерства ХНУВС Віталій Найда взяв участь в онлайн-зустрічі стипендіатів і стипендіаток усіх наборів Фонду Конрада Аденауера в Україні.

Голова Школи наукового лідерства ХНУВС Віталій Найда взяв участь в онлайн-зустрічі стипендіатів і стипендіаток усіх наборів Фонду Конрада Аденауера в Україні. 

У рамках зустрічі з вітальною промовою виступила керівниця Харківського офісу Фонду Конрада Аденауера в Україні доктор Брігітта Трібель, яка виразила слова щиросердної підтримки в цей непростий для України час та готовність Фонду надати фінансову підтримку соціальним проєктам (наприклад, гуманітарного спрямування) як окремих стипендіатів, так і організацій, у яких вони беруть участь. 

Співробітниця Фонду Юлія Забірник привітала учасників зустрічі, закликала їх не втрачати зв’язок між собою та з Фондом, розповіла про особливості роботи Фонду в умовах бойових дій на Сході України.

Усі присутні на зустрічі стипендіати та стипендіатки мали можливість виступити та представити соціальні проєкти з гуманітарної, освітньої, правової та іншої допомоги населенню України, у розробці чи втіленні яких вони чи їх організації беруть участь. Віталій Найда представив соціальний проєкт Support, у рамках якого старшою учасницею Школи наукового лідерства Владиславою Балерою вже проведено у режимі онлайн 20 зустрічей та занять з української літератури, історії України, математики, англійської мови із дітьми молодшого шкільного віку, функціонує літературний клуб для дітей. Також Віталій Найда представив ініціативу Школи наукового лідерства та декана факультету 1, доктора юридичних наук, професора, Заслуженого юриста України, полковника поліції Олександра Миколайовича Музичука з видання збірки творчих робіт(есе та віршів) учасників Школи та їх батьків, присвячених осмисленню життя, служби та особистісного розвитку в умовах війни. Наразі збірка активно формується і постійно поповнюється все новими роботами курсантів.

У ході теплої та дружньої зустрічі стипендіаток і стипендіатів усі мали можливість розповісти про своє життя і навчання у цей непростий час і виразити слова підтримки тим, кому вона наразі більш за все необхідна.