Онлайн-зустріч учасників Школи наукового лідерства, присвячена питанням волонтерства 07-04-2022

Відбулася чергова онлайн-зустріч учасників Школи наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ, присвячена волонтерству, у тому числі й інтелектуальному, науковій діяльності та творчості курсантів університету в період воєнного стану.

До зустрічі долучився ідейний натхненник і засновник Школи наукового лідерства декан факультету № 1, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, полковник поліції Олександр Музичук, який розповів курсантам про історію волонтерської діяльності факультету та університету, закликав молодь брати активну участь у науковій діяльності, творчості та волонтерстві.

Голова Школи наукового лідерства ХНУВС Віталій Найда, який виступив модератором зустрічі, озвучив нагальні організаційні питання Школи, звернув увагу на проблемні аспекти написання есе та тез доповідей, якими наразі займаються учасники Школи. Віталій Найда наголосив на важливості у цей складний час творчо осмислювати пережиті випробування, а також пропонувати у своїх наукових роботах шляхи вирішення питань діяльності поліції.

Старша учасниця Школи курсантка 2 курсу факультету № 1 Владислава Балера поділилася досвідом реалізації соціального проєкту Support, покликаного надати психологічну підтримку малечі, яка перебуває у гострому стресовому стані, а також допомогти їхнім батькам через надання консультацій, щодо того, як правильно діяти в умовах воєнного стану, щоб зменшити стрес для своєї дитини.