Курсанти 2-го курсу факультету №1 Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Катренко, Максим Ніколенко, Платон Мозговий, які є учасниками Центру соціальних проектів Школи наукового лідерства, взяли участь у організації спортивних змагань з ‘їздового спорту від Національного клубу північних їздових порід в Україні та КП “Центр поводження з тваринами”.

Курсанти 2-го курсу факультету №1 Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Катренко, Максим Ніколенко, Платон Мозговий, які є учасниками Центру соціальних проектів Школи наукового лідерства, взяли участь у організації спортивних змагань з ‘їздового спорту від Національного клубу північних їздових порід в Україні та КП “Центр поводження з тваринами”. У змаганнях взяли участь 67 представників Київської, Дніпропетровської, Сумської та Харківської областей разом з їздовими собаками хаскі і безпородними вихованцями притулку.

Курсанти виступали у ролі волонтерів, які слідкували за справедливістю проведення змагань, дотриманням правил поводження з тваринами, а також були помічниками в організаційних питаннях.

Керівництво Центру висловило курсантам подяку за значний внесок у проведення всеукраїнського заходу.