Учасник Школи наукового лідерства курсант 1-го курсу факультету №1 ХНУВС Кірілл Тищенко взяв участь у Національному студентському форумі у м. Ірпінь Київської області

Учасник Школи наукового лідерства курсант 1-го курсу факультету №1 ХНУВС Кірілл Тищенко взяв участь у Національному студентському форумі: освіта, лідерство, відповідальність, що проходив в Університеті державної фіскальної служби України у м. Ірпінь Київської області, де у ролі учасника представив Харківський національний університет внутрішніх справ серед інших закладів вищої освіти України.

Мета Форуму – формування спільноти проактивних та відповідальних лідерів студентського самоврядування, створення унікального середовища для плідної співпраці студентів із представниками університетів, влади та бізнесу.

Заняття під час Форуму охоплювали такі тематичні напрямки, як економічна грамотність суспільства, екологічна проблема в Україні, нові технології для роботи самоврядування в університеті, спортивний розвиток в Україні, налагодження роботи студентського самоврядування в умовах пандемії. У рамках роботи Форуму перед учасниками виступили міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет,  заслужений діяч мистецтв України, народний артист України, президент Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський та інші почесні гості та спікери.

Вступники факультету №1 у рамках роботи Школи наукового лідерства ще до проведення табірного збору активно долучаються до участі у громадському та науковому житті університету та всієї країни.