Учасниця Школи наукового лідерства факультету №1 Кристина Коваль взяла участь у міжнародному молодіжному обміні «Bookmarks vs. hatespeech», який відбувався з 27.08.2021 по 05.09.2021 у місті Мотич Лесний у Польщі.

У молодіжному обміну взяли участь представників різних країн світу: Україна, Албанія, Вірменія, Грузія, Туреччина, Італія, Туніс, Греція та Польща. Під час молодіжного обміну учасники визначили поняття «мови ворожнечі» та способи боротьби з нею в різних середовищах, а також причини виникнення булінгу, дискримінації, расизму та наслідки цих явищ у суспільстві.  Завдяки участі у проєкті представники різних країн зможуть підвищити обізнаність щодо теми «мови ненависті» у своїх місцевих громадах. Також учасники не лише отримали корисну інформацію, але й розвинули свої soft-skills, а саме навчилися комунікації з новими людьми, вдосконалили навички обговорення, підтримки та розуміння один одного. Учасники молодіжного обміну брали участь у різних видах діяльності, що включають майстер-класи, лекції, заходи з формування команди, інтерактивні ігри, дебати, тематичні дослідження тощо.

Після завершення молодіжного обміну Кристина Коваль отримала сертифікат міжнародного зразка про проходження тренінгового курсу.