Факультет № 1 став переможцем у рейтингу оцінювання діяльності навчальних підрозділів вишу

Відповідно до Положення про рейтингове оцінювання діяльності навчальних підрозділів Харківського національного університету внутрішніх справ та з метою об’єктивного аналізу якості дотримання основних принципів діяльності навчальних підрозділів, підвищення ефективності навчальної, методичної, наукової та творчої діяльності навчальних підрозділів, кафедр, навчальних груп, було проведено рейтингове оцінювання діяльності навчальних підрозділів університету за І семестр 2020/2021 навчального року.

Заступники деканів з навчально-методичної роботи факультетів №№ 1–4 підготували звіти про роботу факультетів за І семестр 2020/2021 навчального року, які охоплювали всі напрями діяльності – навчальну, наукову, виховну, організаційну, профорієнтаційну роботу, спортивні досягнення здобувачів освіти, їх керівників і тренерів.

За результатами рейтингового оцінювання навчальних підрозділів за І семестр 2020/2021 навчального року найбільшу кількість балів набрав факультет № 1.

Під час засідання ректорату очільник вишу Валерій Сокуренко привітав переможців і вручив перехідний Кубок декану факультету № 1 Олександру Музичуку.