У рамках роботи Центру взаємодії із закладами середньої освіти Школи наукового лідерства курсанти провели профорієнтаційну роботу.

У рамках роботи Центру взаємодії із закладами середньої освіти Школи наукового лідерства курсанти 2-го та 3-го курсів факультету №1 Антон Рєзнік, Анастасія Дикун, Анна Терела, Назар Добрознай, Артур Мірошніченко, Юлія Шелест, Вікторія Колесник, Крістина Коваль, Владислава Мерзлякова, Руслан Холодняк, Анна Кудря, Тамара Загрунна протягом двох тижнів провели профорієнтаційну роботу в Державній гімназії-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус», у ліцеї «Правоохоронець» та у закладах загальної середньої освіти ХЗОШ №25, ХЗОШ №71, ХЗОШ №104, Пісочинському ліцеї.

Курсанти ознайомили вступників з факультетами ХНУВС, детальніше розповіли про особливості навчання та переваги кожного факультету та правила прийому, про можливості різностороннього розвитку курсантів університету.

Звернули увагу абітурієнтів щодо діяльності Школи наукового лідерства, дебатного клубу, парадного розрахунку, Центру соціальних проєктів, Центру археологічних розкопок Школи наукового лідерства.

Відповіли на питання, що цікавлять майбутніх абітурієнтів, а також додали усіх бажаючих до спільнот абітурієнтів Школи наукового лвдерства у соціальних мережах.