Учасники Центру соціальних проєктів Школи наукового лідерства курсанти 2-го курсу факультету №1 Харківського національного університету внутрішніх справ Поліна Суслова та Руслан Холодняк долучилися до благодійної акції та спільно з представниками пошукового загону “Lisa Alert” відвезли одяг та білизну, зібрані для пацієнтів Харківської обласної психіатричної лікарні № 1 у селі Стрілеча.

Учасники Центру соціальних проєктів Школи наукового лідерства курсанти 2-го курсу факультету №1 Харківського національного університету внутрішніх справ Поліна Суслова та Руслан Холодняк долучилися до благодійної акції та спільно з представниками пошукового загону “Lisa Alert” відвезли одяг та білизну, зібрані для пацієнтів Харківської обласної психіатричної лікарні № 1 у селі Стрілеча. Керівництво лікувального закладу висловило глибоку вдячність за оперативно надану допомогу.

Не бути байдужими до потреб тих, хто часто не може про це сказати – ось один із головних принципів усього колективу Харківського національного університету внутрішніх справ.