Голова Школи наукового лідерства факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Віталій Найда у рамках плідної співпраці з пошуковим загоном «ЛісаAlert» взяв участь у пошуках безвісно зниклого чоловіка похилого віку біля села Дементіївки, селища міського типу Слатине, міста Дергачі Дергачівського району Харківської області.

Під час пошуків на місцевості, які тривали протягом двох днів, волонтерами загону «ЛісаAlert» було ретельно обстежено значну територію Дергачівського району, у тому числі важкодоступні зарості біля болот і озер, порослі густою травою ділянки біля населених пунктів, старих кладовищ та покинутих будівель, а також лісосмуги вздовж полів та доріг. У місцях масового скупчення людей, біля магазинів, зупинок громадського транспорту були розклеєні орієнтування з описанням зовнішності, одягу та характерних ознак зниклого. Волонтерами за допомогою квадрокоптеру була проведена панорамна зйомка території полів та поверхні водоймищ.

Наразі волонтери разом із родичами зниклого об’їжджають медичні заклади різних районів міста Харкова, з’ ясовуючи, чи не перебуває у них на лікуванні зниклий чоловік.