Голова Центру соціальних проєктів Школи наукового лідерства курсантка 1-го курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Поліна Суслова у співпраці з пошуковим загоном «ЛісаAlert» взяла участь у пошуках безвісти зниклої дівчини в акваторії Вяловського водосховища біля села Циркуни у Харківському районі Харківської області.

Уперше у волонтерській діяльності Школи наукового лідерства пошуки проводилися на воді спільно з начальником караулу пожежно-рятувальної частини №8 м.Харкова Сергієм Білоусом, який є волонтером пошукового загону «ЛісаAlert», та з використанням водолазного спорядження та надувних човнів. Волонтери, серед яких була і Поліна Суслова, ретельно обстежували берегову лінію та зарості очерету на предмет виявлення тіла загиблої, а також страхували Сергія під час занурення у водолазному костюмі.

Колектив Школи наукового лідерства закликає здобувачів освіти Харківського національного університету внутрішніх справ бути надзвичайно пильними під час перебування біля водоймищ та у ході такого відпочинку в жодному разі не допускати вживання алкоголю.