Учасники Школи наукового лідерства  курсантка 1-го курсу факультету №1  Наталія Задорожна, Андрій Топчій, Микита Бєлєвцов взяли участь у online-зустрічі “Еразмус та NEET. Як використовувати сучасні можливості для розвитку молоді в Україні та за кордоном” з учасниками проєкту “Transversal skills – Defeating NEET Unemployment”. 

Учасники Школи наукового лідерства  курсантка 1-го курсу факультету №1  Наталія Задорожна, Андрій Топчій, Микита Бєлєвцов взяли участь у online-зустрічі “Еразмус та NEET. Як використовувати сучасні можливості для розвитку молоді в Україні та за кордоном” з учасниками проєкту “Transversal skills – Defeating NEET Unemployment”. Під час зустрічі були обговорені питання, які стосуються ранку праці; слухачі дізналися, як бути конкурентоспроможним на ринку праці, які навички для цього треба щоденно розвивати в собі. Спікер рекомендував учасникам вивчати мови та вдосконалювати навички щодо правильного розподілу часу для навчання, роботи і відпочинку. Також були обговорені питання щодо написання мотиваційних листів та можливості молодіжного обміну.

Майбутнім поліцейським надзвичайно важливо орієнтуватися в актуальних питаннях ринку праці, визначати ризики для представників тієї чи іншої професії щодо підвищеної віктимності, визначати причини вчинення окремого злочину з точки зору професійної діяльності, точно визначати рід діяльності особи під час внесення відомостей до ЄРДР, проведення тих або інших слідчих дій тощо.