Учасниця Школи наукового лідерства факультету №1 Наталія Задорожна пройшла декілька освітніх курсів на навчальній платформі Prometheus.

Учасниця Школи наукового лідерства факультету №1 Наталія Задорожна пройшла декілька освітніх курсів на навчальній платформі Prometheus.

Курс «Громадська та політична участь» допоміг скласти уявлення про політичну систему України та зрозуміти, як саме  можна впливати на суспільно-політичні процеси і чому так важлива в цьому контексті рівність жінок і чоловіків. Курс містив матеріал про те, як формується державний бюджет, що є виборчою системою, як планується виборча кампанія та як громадяни можуть здійснювати вплив на розвиток держави.

Курс «Ukraine: History,  Culture and Identities» містив в собі  такі підтеми, як «Перетворення Східної Європи епохою вікінгів», «Виникнення та занепад Київської Русі», «Вплив Реформації на українські землі, створення уніатської церкви», «Військова організація козаків, їхня роль у європейських війнах та створення козацької держави». Курс допомагає скласти уявлення про причини сталінізму та всебічно осмислити історичний досвід України у Другій світової війні.

Курс «Case study: як вирішувати складні питання» допомагає створювати кейси у ході висвітлення життєвого досвіду людини. У ході лекцій були обговорені завдання, вирішення яких дало можливість усвідомити, що різні точки зору на проблему й навчання peer-to-peer — основи методу case study.