Курсант 2-го курсу факультету  №1 Харківського національного університету внутрішніх справ Іван Котляров взяв участь у всеукраїнському тренінгу «Місцеві комітету миру: світова практика локальної взаємодії в Україні»

Курсант 2-го курсу факультету  №1 Харківського національного університету внутрішніх справ Іван Котляров, який є учасником Школи наукового лідерства, взяв участь у всеукраїнському тренінгу «Місцеві комітету миру: світова практика локальної взаємодії в Україні» від ГО «Регіональне об’єднання молоді», який проходив з 23 по 25 листопада у місті Кривий ріг Дніпропетровської області. Метою тренінгу було навчити учасників новітнім інструментам розбудови миру та налагодження діалогу, зокрема, як формувати Місцеві Комітети Миру та через них ефективно вирішувати конфлікти у своїх громадах.

Курсант дізнався про всебічну участь молоді у громадському житті, взаємодію державних та неурядових організацій з молоддю.

Іван Котляров розповів про власний досвід в реалізації молодіжної політики у рамках роботи Центру соціальних проєктів Школи наукового лідерства та про соціальну роботу органів Національної поліції України із закладами освіти та молоддю.

Курсант познайомився та налагодив зв’язок з активістами та активістками громадських організацій зі всієї України.

Захід проводиться в рамках проєкту “Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні – Крок вперед” за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (IFA) з використанням ресурсів Міністерства Закордонних Справ Німеччини.

По завершенню роботи курсант отримав сертифікат про участь у тренінгу: «Місцеві комітету миру: світова практика локальної взаємодії в Україні».