Учасниця Школи наукового лідерства Кристина Коваль пройшла онлайн-курс з філософії Айн Ренд «Objectivist Thought Leader Program» від Центру Айн Ренд в Україні та отримала сертифікат про успішне закінчення курсу й цінні подарунки від Центру Айн Ренд в Україні

Учасниця Школи наукового лідерства курсантка 2-го курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Кристина Коваль пройшла онлайн-курс з філософії Айн Ренд «Objectivist Thought Leader Program» від Центру Айн Ренд в Україні та отримала сертифікат про успішне закінчення курсу й цінні подарунки від Центру Айн Ренд в Україні, а саме перший загальновідомий роман «Ми, живі» Айн Ренд, який був першим публічними виступом письменниці проти комунізму.

Під час лекцій учасники ознайомилися з короткою історією античної філософії, отримали систематизоване знання про метафізику, епістемологію, етику й політику Арістотеля, дослідили зв’язок філософії Арістотеля і філософії Айн Ренд. Також під час TED TALKS курсантка ознайомилася з такими темами, як «Антиглобалізм як загроза прогресу і цивілізаціям», «Погляди Айн Ренд на природу та силу мистецтва», «Філософія чистого розуму або як самореалізуватися в пострадянському суспільстві».

Під час інтенсиву учасники мали можливість познайомитися з філософом Леонардом Пейкофом та поставити йому запитання щодо життя та діяльності самої Айн Ренд.

Наприкінці курсу учасники складали іспит, а саме написали есе на тему «Впровадження філософії об’єктивізму в Україні» та пройшли тести з усіх тем, які були вивченні під час проходження курсу.