Учасниця Школи наукового лідерства курсантка 2-го курсу факультету № 1 ХНУВС Кристина Коваль взяла участь у вебінарі від організації AIESEC.

Під час вебінару учасники ознайомилися з діяльністю міжнародної організації, метою якої є підтримання миру та реалізація людського потенціалу за допомогою розвитку лідерських якостей у молоді, відповідних soft-skills та hard-skills. Організація діє за підтримки ООН, активно висвітлює проблеми сучасного світу крізь призму Цілей сталого розвитку. Також віце-президентом осередку AIESEC у Харкові було зазначено, що основною діяльності організації є організація міжнародних обмінів та стажувань,  форумів, тренінгів та інших соціально-значимих проєктів. Координатори організації розповіли про найвідоміших випускників організації AIESEC, серед яких були Геннадій Чижиков, Ксенія Шокало, Ольга Кудиненко, Білл Клінтон, Кофі Аннан та інші.

Метою онлайн-зустрічі також було обговорення подальшого інтерв’ю, після якого будуть визначені переможці, які зможуть долучитися до міжнародної організації AIESEC та бути координатором відділів Outgoing Global Teacher, Outgoing Global Talent, Marketing або Partnership Development.