Учасник Школи наукового лідерства факультету №1 курсант 2-го курсу Харківського національного університету внутрішніх справ Іван Шкурат пройшов онлайн майстер-клас, темою якого стало стажування в інституціях ЄС для української молоді.

Учасник Школи наукового лідерства факультету №1 курсант 2-го курсу Харківського національного університету внутрішніх справ Іван Шкурат пройшов онлайн майстер-клас, темою якого стало стажування в інституціях ЄС для української молоді. Спікери: Єлизавета Маркова, Іванна Малчевська, Дмитро Мамаєв. Було розглянуто питання, як потрапити на стажування до Європейської комісії та Європейського Парламенту. Також курсант дізнався, які можливості він отримає після подання документів та відбору, яка є процедура подачі заявки на участь у стажуванні та відбору успішних аплікантів,  на що варто звертати увагу найбільше під час заповнення аплікаційної форми.

Майстер-клас допоміг розібратись у важливих питаннях сьогодення у сфері  міжнародної діяльності, що є актуальним для учасників Міжнародного центру Школи наукового лідерства.