Учасник Школи наукового лідерства вступник факультету №1 ХНУВС Володимир Іщенко взяв участь у тренувальному таборі EYP Ukraine (European Youth Parliament) в Одесі

Учасник Школи наукового лідерства вступник факультету №1 ХНУВС Володимир Іщенко взяв участь у тренувальному таборі EYP Ukraine (European Youth Parliament) в Одесі, де у ролі стажера представив Україну серед інших країн Східного партнерства та ЄС: Білорусі, Азербайджану, Грузії, Вірменії та Німеччини.

Головною метою табору став розвиток відповідних м’яких навичок (soft skills), зокрема вміння працювати у команді та лідерських якостей, а також підготовка учасників до майбутніх заходів, де вони зможуть виступити у ролі офіційних представників молодого покоління своїх країн.

Заняття під час табору охоплювали наступні тематичні напрямки: управління проєктами; управління командами; медіа та фотографія; управління громадськими організаціями.

Вступники факультету №1 ще до проведення табірного збору активно долучаються до участі у громадському житті та науковій діяльності університету в рамках Школи наукового лідерства факультету №1 ХНУВС.